Team

Ons team

Een hecht team van complementaire experten die zich dagelijks inzetten voor kwalitatieve en persoonlijke dienstverlening.

Kristien Stevens

Bedrijfsrevisor (2007)

ks@sd-bedrijfsrevisoren.be

Kristien heeft naast haar 19 jaar ervaring in de diverse takken van de auditsector, waaronder commissarismandaten en éénmalige (wettelijke) opdrachten, ook een postgraduaat behaald aan de fiscale hogeschool en vijf jaar bij FOD financiën gewerkt, waardoor zij over een uitgebreid fiscale kennis beschikt die zij graag ten dienste stelt van de klant.

Gerre Debraekeleer

Bedrijfsrevisor (2019)

gdb@sd-bedrijfsrevisoren.be

Studeerde economie aan de VUB en begon in april 2013 zijn carrière bij SD Bedrijfsrevisoren. Dankzij zijn grote interesse voor het vak en zijn leergierigheid begeleidt hij accountancy cliënteel bij het voeren van de boekhouding met focus op financieel en vennootschapsrechtelijk advies en fiscale optimalisatie en verleent hij auditdiensten aan KMO’s in diverse sectoren.

Cindy Liem

Dossierbeheerder

cl@sd-bedrijfsrevisoren.be

Cindy kijkt terug op 19 jaar ervaring als dossierbeheerder van diverse KMO’s in diverse sectoren. Haar accuraatheid en snelheid bij het voeren van de boekhouding, het afwerken van financiële staten, de opmaak van wettelijke fiscale aangiftes/formulieren en advies zijn van grote waarde voor de bedrijven die ze begeleidt en ondersteunt.

Vonesa Bajrami

Dossierbeheerder

vb@sd-bedrijfsrevisoren.be
Vonesa studeerde Accountancy-Fiscaliteit en werd na haar stage binnen ons kantoor aangeworven als dossierbeheerder. Ze maakt aldus deel uit van ons team sinds september 2021. Ze studeert momenteel aan de Fiscale Hogeschool te Brussel in avondonderwijs. Deze relevante kennis stelt ze met veel passie ter beschikking van onze klanten.

Jelle Schots

Dossierbeheerder

js@sd-bedrijfsrevisoren.be

Jelle beschikt over een punctualiteit, orde en netheid die weerspiegeld worden in zijn dossiers. Dankzij zijn meer dan 16 jaar ervaring kan de klant terugvallen op een up-to-date en kwalitatieve boekhouding en fiscale begeleiding bij wettelijke verplichtingen, zodat hij/zij zich volledig kan focussen op het runnen en uitbouwen van zijn of haar zaak.

Tars Thyssen

Auditor

tt@sd-bedrijfsrevisoren.be

Tars vervoegde het kantoor in januari 2018 als junior auditor en toont een diepe betrokkenheid in de dossiers die hij behandelt. Hij tracht de klant zo goed mogelijk op de hoogte te brengen van de stand van zaken en volgt dit met de nodige discipline op. Een mooie en vlotte leercurve ontplooide Tars op korte termijn tot een volwaardig lid van het team dat de klant graag zal dienen met de nodige drive.

Raya Van den Bossche

Auditor

rvdb@sd-bedrijfsrevisoren.be

Raya is een leergierig, sociaal en gedreven persoon. Ze behaalde haar master in de Toegepaste Economische Wetenschappen aan de KU Leuven in het begin van 2020, met specialisatie Finance & Banking. Onmiddellijk na het afstuderen vervoegde ze ons kantoor om haar carrière in de financiële sector uit te bouwen. Ze beschikt over een groot analytisch en probleemoplossend vermogen.

Ingrid Leys

Administratief medewerker

il@sd-bedrijfsrevisoren.be

Na vele jaren als persoonlijk assistent binnen een dokterspraktijk was Ingrid toe aan verandering en een nieuwe uitdaging. Sinds januari 2021 is ze een enthousiast lid van ons team waarbij ze zorgt voor de interne en administratieve organisatie binnen ons kantoor.

Ann-Sophie Geenen

Auditor

asg@sd-bedrijfsrevisoren.be

Als gediplomeerd handelsingenieur met vier jaar ervaring in een big-four omgeving waar ze zich specialiseerde in risico analyses en structurele optimalisaties bij grotere ondernemingen kan ze terugvallen op een diepgaand logisch inzicht waardoor ze zeer snel de pijnpunten kan vaststellen in de dossiers die ze behandelt en de juiste focus aan de dag brengt om een meerwaarde te bieden. Momenteel volgt ze ook een postgraduaat aan de fiscaal hoge school om onze klanten naar de toekomst toe nog beter te begeleiden.  

Anita Van Cauter

Accountant (1986)

avc@sd-bedrijfsrevisoren.be

Anita kan terugblikken op een 40-tal jaar ervaring in de wereld van accountancy. Haar kennis van de fiscale en boekhoudwetgeving zijn een grote meerwaarde voor het kantoor en haar klanten. Daarnaast zet ze graag in op administratieve automatisering bij onze klanten, om deze laatste zoveel mogelijk te ontlasten van repetitieve tijdrovende administratieve taken.

Millie Magermans

Dossierbeheerder

mm@sd-bedrijfsrevisoren.be
Studeerde accounting administration aan de Odisee hogeschool. Millie’s kennis, professionaliteit en praktische ingesteldheid vormen een excellente basis als dossierberheerder.

Luc Ravert

In Memoriam

CONTACTEER HET KANTOOR

SD Bedrijfsrevisoren
Koningin Astridlaan 49
1780 Wemmel

info@sd-bedrijfsrevisoren.be 
+32 (0)2 270 18 96